Logo Uutwiek

OLDEBERKOOP


Wolvegasterweg

Wolvegasterweg, © C. Breider


Winkels en Toeristisch Informatiepunt in Oldeberkoop


Hoewel Oldeberkoop nog geen 1600 inwoners heeft, zijn er in het dorp voldoende winkels. Er is ook een toeristisch informatiepunt.

Winkels


Bij Bakker Verloop, Slagerij Gerald Huft en Supermarkt Oldeberkoop kunt u alle dagelijkse boodschappen doen. In de supermarkt zijn ook non-food-artikelen te koop, zoals artikelen voor de persoonlijke verzorging, wasmiddelen, kranten en tijdschriften. Er zijn ook andere leuke winkels te vinden in Oldeberkoop. Bij kaasboerderij De Stelp kunt u zelfgemaakte kaas en andere verse ambachtelijke producten kopen.

Garagebedrijf Kromkamp kan u misschien helpen bij een motorstoring. Voor mobiele telefoons en diverse aanverwante artikelen kunt u terecht bij JustConnect. Net buiten het dorp, langs de N351, bevindt zich een tankstation. In Oldeberkoop vindt u ook een kapsalon, een fitness-centrum, een beautysalon en voetencentrum Fijner Lopen.

Geldautomaat


De enige geldautomaat in Oldeberkoop bevindt zich in Supermarkt Oldeberkoop. U kunt daar alleen tijdens de openingstijden van de winkel contant geld opnemen.

Toeristisch informatiepunt


Bij Hotel Restaurant Lunia is toeristisch informatiemateriaal verkrijgbaar, zoals wandel- en fietsroutes, kaarten en boeken. Als u van plan bent Oldeberkoop en omgeving te verkennen, is het zinvol eerst even het toeristisch informatiepunt te bezoeken. Adres: Molenhoek 2, 8321 PG Oldeberkoop. Telefoon: (0516) 45 25 55.


© Alle rechten voorbehouden