Logo Uutwiek

OLDEBERKOOP

Wolvegasterweg

Wolvegasterweg, © C. Breider

Winkels en Toeristische informatiepunten in Oldeberkoop


Hoewel Oldeberkoop nog geen 1600 inwoners heeft, zijn er in het dorp voldoende winkels. En er zijn twee foldersteunpunten van Tourist Info Appelscha / Zuidoost Friesland.


Winkels


Bij Bakker Verloop, Slagerij Gerald Huft en Supermarkt Attent kunt u alle dagelijkse boodschappen doen. In de supermarkt zijn ook non-food-artikelen te koop, zoals artikelen voor de persoonlijke verzorging, wasmiddelen, kranten en tijdschriften. Bij Installatiebedrijf De Jong kunt u gasflessen, allerlei materialen en onderdelen kopen. Er zijn ook andere leuke winkels te vinden in Oldeberkoop. Bij kaasboerderij De Stelp kunt u zelfgemaakte kaas en andere verse ambachtelijke producten kopen.

Garagebedrijf Kromkamp kan u misschien helpen bij een motorstoring. Voor mobiele telefoons en diverse aanverwante artikelen kunt u terecht bij JustConnect. Een geldautomaat vindt u in Supermarkt Attent. U kunt daar alleen gedurende de openingstijden van de winkel terecht. Net buiten het dorp, langs de N351, bevindt zich een tankstation. In Oldeberkoop vindt u ook een kapsalon, een fitness-centrum, een beautysalon en voetencentrum Fijner Lopen.


Toeristische informatiepunten


Bij de foldersteunpunten kunt u toeristisch informatiemateriaal verkrijgen, waaronder wandel- en fietsroutes, kaarten en boeken. Als u van plan bent Oldeberkoop en omgeving te verkennen, is het zinvol eerst even een foldersteunpunt te bezoeken:
Fa. A. de Jong & Zn, Wolvegasterweg 1, 8421 PB Oldeberkoop. Telefoon: (0516) 45 12 61
Hotel Restaurant Lunia, Molenhoek 2, 8321 PG Oldeberkoop. Telefoon: (0516) 45 25 55

© Alle rechten voorbehouden